Oslo viser seg fra sin beste side om dagen, og det elsker jeg. Dessverre så er det slik at jeg også er midt i eksamensperioden min, så det å ligge å slikke sol blir dessverre nedprioritert for min del. Jeg har ikke sommerferie før i midten av juni, noe jeg syntes er utrolig sent, men heldigvis skal det feires med en ferie til en av mine favorittbyer – nemlig New York City. Jeg skal være i byen i litt under en uke, og ser frem til sommeren i storbyen. Jeg var der sist i Juni 2016, men rett etter at jeg kom hjem hadde jeg lyst til å dra tilbake igjen. Jeg tror jeg aldri kommer til å se meg lei av den byen. Jeg blir så utrolig inspirert når jeg er i New York. Alt er så mye mer annerledes der, og menneskene har et helt annet mind-set. Når jeg kommer hjem fra New York kommer jeg alltid hjem med helt ny energi.

I August måned planlegger jeg en ny reise til Barcelona. Det å dra til Barcelona i sommer i har blitt en tradisjon. Før jeg reiser denne gangen så vil jeg virkelig forberede meg og gjøre litt mer research i forhold til å finne restuaranter. Vi har hittil ikke funnet en restaurant i byen som vi virkelig liker. Jeg setter også pris på alle anbefalinger. Forresten så har jeg en Facebook side dere gjerne må følge!

// Oslo is really having a good week, in terms of weather. Unfortunately I have to study for my exams, so I can’t really enjoy the weather. My summer vacation doesn’t start until mid-June, which I think is very late, but fortunately I’m going to one of my favourite cities, New York, so I have something to look forward too. I’m also planning a new trip to Barcelona in August, but this time I want to be prepared when I go there in terms of places to eat. I have been there three times and I haven’t found a place that I’m satisfied with.


Shirtdress: H&M (only Online)/ Pants: Zara/ Bag: Gucci/ Shoes: H&M/ Bracelet: Bjørklund (Sponsored)