Jeg skriver ofte om hudpleie og jeg oppdaterer stadig min egen morgen- og kveldsrutine. Jeg har det man kaller blandingshud, eller kombinert hud, noe som gjør at jeg har noen områder med tørr eller normal hud, og andre områder med fet hud. Jeg er spesielt plaget med fet hud i t-sonen. Jeg har nylig begynt å bruke MIA Fit rengjøringsbørsten fra Clarisonic. Denne rengjøringsbørsten er helt fantastisk. Vibrasjonen gjør at porene åpner seg og man kan dermed bruke en ansikts-cleanser med børsten. Den vil da fjerne urenheter fra porene. Jeg bruker Clarisonic Skin Illuminating Cleanser, som jeg fikk med i pakken, og er utrolig fornøyd med resultat. Jeg bruker denne børsten morgen og kveld. Det jeg elsker mest med denne er at jeg kan ta den med meg overalt da den er så liten i størrelsen. Den er også vanntett.

I often write about skincare as a always update my skincare routine. I have combined skin, which means that some areas of my face is normal or dry, and some parts are oily. My t-zone is especially very oily. I have recently started to use the MIA Fit cleansing brush from Clarisonic. This cleansing brush is truly amazing. The vibrations from the brush makes the pores open, so you can use your regular face cleanser as you massage your face with the brush. I use the Clarisonic Skin Illuminating Cleanser that I received with the package, and I’m very happy with the result. I use the cleansing brush for my day and night-time routine. What I really love about this brush is that it’s waterproof and also small so you can take it with you anywhere./Sponset innlegg