Mai er kanskje en av de mest stressende månedene for meg. Jeg har fullt opp med eksamenslesing og jobb, også skal man også prøve å være sosial. Heldigvis så prøver jeg å være litt effektiv og få tid til så mye som mulig. Jeg var nylig innom Kolonihagen på Frogner og tok en kaffe med en venninne. Kolonihagen er nok en av mine favoritt serveringssteder i Oslo. Lokalet er utrolig fint og maten er helt super, så dette er et sted jeg virkelig vil anbefale. Menyen oppdateres etter sesongen, og jeg vil anbefale kyllingssalaten dersom man besøker Kolonihagen i sommersesongen.

// May is probably one of the most hectic months for me. I have so much to do at school, and I also have to work and try to maintain a social life. Luckily I’m effective and I try to do as much as possible. I recently met up with a friend and visited Kolonihagen in Oslo. Kolonihagen is probably one of my favourite restaurants in Oslo. The food is amazing and the location is beautiful. They change the menu according to seasons. If you ever visit during the summer season I would recommend a chicken salad.