Sponset innlegg

Noe av det som virkelig kan gi et antrekk det lille ekstra er å velge riktig tilbehør. Noen foretrekker å enten bruke gull eller sølv, jeg går gjerne med begge. Jeg har nylig fått meg en ny klokke og et armbånd fra Daniel Wellington fra Classic Petite kolleksjonen. Jeg valgte å gå for gull i både armbånd og klokke da jeg alltid har hatt lyst på en gullklokke. Jeg syntes også at det passer til alt. Klokken finnes også i sølv, og det samme gjelder armbåndet. I samarbeid med Daniel Wellington deler jeg ut en rabattkode som gir deg 15% på et helt kjøp hos DanielWellington.com inntil 15 mai 2017. Bruk rabattkoden ‘NNENNA‘ ved handel.

// One thing that really can give an outfit that little extra is to choose the right accessories. Some prefer to use either gold or silver, I love using both. I recently received a new watch and a bangle from Daniel Wellington from the Classic Petite collection. I chose to go for a gold bracelet and a gold watch, because I have always wanted a gold watch. I also think that gold accessories goes with any outfits. You can also find the watch in silver, and the same applies to the bracelet. In cooperation with Daniel Wellington, I want to share a discount code that will give you 15% on a full purchase at DanielWellington.com until May 15th, 2017. Use the discount code ‘NNENNA‘ at the checkout.