Innlegget inneholder presseprøver

Hvis det er et skjønnhetsmerke jeg er fan av så er det Emma S. Jeg har prøvd flere av produktene og de har aldri skuffet meg. Produktene fra Emma S. er utrolig skånsomme mot huden og man føler at produktet virkelig hjelper. Jeg har prøvd to nye produkter fra hudpleie serien til Emma S. – Moisturising facial mist og Cleansing oil. Moisturising facial mist er en spray man kan bruke når man føler at huden er tørr eller at man trenger en forfriskning. Sprayen kan også brukes på sminken dersom man føler at sminken har en tendens til å bli veldig tørr. Sprayen lukter av bringebær og man føler seg utrolig fresh etter å ha brukt den.

Når jeg skal fjerne sminken min bruker jeg som oftest våtservietter, men jeg merker at ikke all sminken forsvinner når jeg bruker det, så jeg må ofte vaske ansiktet en ekstra gang før jeg føler at alt er borte. Cleansing oil fra Emma S. er en olje som skal brukes som sminkefjerner. Den fjerner også vannfast sminke og etterlater huden ren og myk.

M O I S T U R I S I N G  F A C I A L  M I S T & C L E A N S I N G  O I L

//If there is a beauty brand I swear to, it is Emma S. I’ve tried several products from Emma S. and they have never disappointed me. The products from Emma S. are incredibly gentle on your skin and you feel that your product really helps. I’ve tried two new products from the skincare line – Moisturising facial mist and Cleansing oil. Moisturising facial mist is a spray you can use when you feel that your skin is dry or that your skin needs a refreshment. The spray can also be used on makeup if you feel that the makeup tends to get very dry. The spray smells of raspberries and your skin feels amazingly fresh after using it.

When I remove my makeup before I go to bed at night I usually use wipes, but I notice that not all the makeup disappears when I use it, so I often have to wash my face once more before I feel like everything is gone. Cleansing oil from Emma S. is an oil that works as a makeup remover. It also removes waterproof makeup and leaves the skin clean and soft.Emma S. produkter kan kjøpes hos KICKS, Vita eller Boots!