På fredag var det duket for sommermiddag med Femelle.no. Middagen ble holdt på fantastiske ASIA Aker Brygge. Det var første gangen jeg faktisk har spist på ASIA, og må si meg positivt overrasket. Jeg elsker asiatisk mat, så dette er definitivt et sted jeg kommer til å dra innom flere ganger. Vi ble totalt 15 bloggere som møttes til middagen. Jeg har kun blogget hos Femelle i underkant av ett år, så jeg har ikke hatt sjansen til å møte alle. Det var utrolig hyggelig å hilse på alle ukjente fjes, samtidig som å se igjen bekjente.
Dessverre var ikke været på topp, men det gjorde ikke noe på den gode stemningen. Uheldigvis så bestemte kameraet mitt for å streike halvveis under middagen, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder.

Femelle.no, which is the blogportal that I blog for, had their annual summer dinner on Friday. The dinner was held at the wonderful ASIA Aker Brygge in Oslo. This was actually my first time visiting ASIA, and I have to say that I was pleasantly surprised. The food was amazing. I love asian food, so I’m probably going to eat there more often. We were a total of 15 bloggers who attended the dinner. I have only blogged for Femelle for less than a year, so I haven’t had the chance to meet everyone yet. Nevertheless, my camera decided to just shut down half-ways through dinner which means that I didn’t get to take as much pictures as I wanted to.

The Asia Taquitos at ASIA Aker Brygge are a must-try .