Her om dagen prøvde jeg meg på en liten vri når jeg skulle lage salat. Jeg har alltid pleid å kun bruke grønnsaker, men jeg ville prøve meg på noe nytt, nemlig å lage en mango- og grønnkålsalat. Denne salaten er helt perfekt for sommeren og den smaker også utrolig godt. Ingrediensene til salaten koster heller ikke skjorta, og det er mulig å lage en stor porsjon slik at man kan spare restene. Denne salaten vil også passe helt perfekt til grillmat. Jeg er ganske sikker på at denne salaten kommer til å bli laget nokså ofte hjemme hos meg i sommer.

OPPSKRIFT
1 pose grønnkål
1 avokado
1 mango
30 gram fersk fetaost
1 granateple
1 kvernet sort pepper

 7 minutter

Det første jeg gjør er å vaske kålen og legge det over på en tallerken. Det går også ann å kjøpe kål som allerede er vasket på forhånd. Deretter skjærer jeg opp fetaosten. Jeg foretrekker fetaost som er kjøpt på innvandrerbutikker, da jeg mener at denne type fetaost har mer smak, men det går fint ann å bruke en annen type. Etter å ha skjært opp fetaosten så legger jeg det utover grønnkålen. Deretter skjærer jeg opp mangoen og avokadoen og tar det i en egen bolle hver for seg. Dette blander jeg sammen før jeg legger det over grønnkålen og fetaosten. Så tar jeg en håndfull granateplekjerner og strør det uttover salaten, før jeg til slutt drysser på med litt nykvernet sort pepper! Du kan også gjøre din egen lille vri på denne oppskriften.  Man kan foreksempel bruke jordbær og litt havsalt også. Nam!

//I recently made a kale & mango salad that I wanted to share with you. The best thing about this salad is the taste and that it is suitable for vegetarians because there is no meat. I’ve used green kale, 1 avocado, 1 mango, 1/2 pomegranate, 30 grams of fresh feta cheese and black pepper. The recipe is very easy and it doesn’t take more than 7 minutes to make. Just mix all the ingredients together and voila, you’ve got a great salad. You can also add strawberries and a pinch of sea salt for that little extra. Bon appétit!