Innlegget inneholder sponsede produkter

Hvis det er ett sted jeg virkelig føler jeg kan puste ut på slutten av dagen så er det på soverommet mitt. Jeg har lenge vært missfornøyd med hvordan soverommet mitt har sett ut, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Jeg har ommøblert og hengt opp nye bilder på veggen og kjøpt inn nytt sengetøy. Dette er virkelig noe som utgjør en stor forskjell. Et soverom for meg er et sted jeg skal kunne føle ro og få slappe av med mine egne tanker. Jeg liker å ha det ryddig, selv om det av og til kan oppstå en kleshaug her og der. Alle kjenner vel til den kjente stolen på rommet som ofte ender opp til å bli en kleshaug.

GET INSPIRED 
Å finne ut av hvordan soverommet skal se ut er ikke alltid så enkelt. Det viktigste er å finne en stil som passer deg selv. Jeg valgte å gå for en svart/hvit stil da jeg elsker at det ser “rent” og minimalistisk ut. Det er også et lite triks å søke seg fram på nettet og på Instagram for å finne litt inspirasjon. Jeg er ikke helt ferdig med ommøbleringen av rommet, men det begynner virkelig å bli fint, og jeg gleder meg til å vise dere sluttresultatet.

//If there’s one place where I can feel at ease at the end of the day, it is my bedroom. I have redecorated my bedroom and bought some new interior. Good interior really makes a big impact. A bedroom is a place where you should relax and feel at ease with your own thoughts. I like to have a tidy room, but I must admit that the bedroom tends to get a bit messy sometimes.

I didn’t know how to decorate the room at first, but Google and Instagram is really helpful when you’re in need of some inspiration. I absolutely love the black and white style, as I love the “clean” and minimalistic style. I’m not quite done with the redecoration, but when I’m done I will show you guys the result.