Om et par uker går turen til Roma. Roma er en av mine favorittbyer, og er etter min mening verdens vakreste by. Jeg har vært i Roma et par ganger før, men nå begynner det å bli en god stund siden. Det kribler i både fingre og tær etter å komme meg tilbake til den italienske storbyen. Ikke bare er byen vakker og proppfull av historie, men det italienske kjøkken er også noe som scorer høyt på min liste når det kommer til mat.

Jeg gleder meg til å traske rundt i den italienske storbyen og ta til meg all italiensk energi. Vi reiser i slutten av denne måned, så jeg håper vi er heldig med været. Det sies at været i Roma i Mars pleier å være utrolig ustabilt, og at det kan regne en del, men jeg krysser både fingre og tær på at vi får kjenne litt på solen og varmegrader. Vi skal bo på et hotell som ligger i Campo de Fiori. Noe av det jeg syntes var vanskelig når vi skulle planlegge denne turen var å finne hotell. Som jeg tidligere har nevnt er jeg ganske spesifikk når det kommer til hvordan hotellrommet ser ut og hvor det ligger i forhold til sentrum. Dette er sentralt i forhold til å komme seg rundt de største attraksjonene og utifra bildene og anmeldelsene jeg har lest så er dette hotellet perfekt!


FEELING SO WANDERLUST 

I Roma er det restauranter og koselig kafeer på hvert hjørne, men det gjør det vanskelig å finne de beste restaurantene. Jeg elsker å gå rundt å finne koselige kafeer, men er jo greit å ha noen som man er sikre på. Jeg hadde satt pris på alle anbefalinger og tips!

// I’m off to Rome in a few weeks. Rome is one of my favorite cities, and is in my opinion the most beautiful city in the world. I have been to Rome a few times before, but it’s a while since I’ve been there now. I can’t wait to be back in the Italian metropolis. Not only is the city beautiful and bursting with history, but the Italian cuisine is also something that scores high on my list when it comes to food.

I’m looking forward to walk around in the Italian metropolis and take in all the Italian energy. We travel at the end of this month, so I hope we are lucky with the weather. It is said that the weather in Rome in March tend to be incredibly unstable, and that it can rain a lot, but I’m crossing my fingers and toes and hope that we get some sun. We’ll be staying in a hotel located at Campo de Fiori. Part of what I felt was hard when we were planning this trip was to find a hotel. As I’ve previously stated, I am quite specific when it comes to how the hotel room looks and where it is in relation to the city-center. The hotel we chose is central, and it’s easy to get to the main attractions and based on the pictures and reviews I’ve read this hotel is perfect!