Nå er det snart dags for en ny reise, og i den anledningen tenkte jeg å vise hva jeg alltid pleier å ha i min håndbagasje. Når det kommer til håndbagasje så pakker jeg den alltid i henhold til destinasjon og lengde på flyreise. Jeg har tidligere kun pleid å reise med en liten veske for jeg har alltid følt at å ha med en håndbagasje alltid har vært til bry for meg, og har derfor bare pakket alt i innsjekkingsbagasjen min. Nå ser jeg virkelig nytten av å ha med en ekstra liten bagasje som man faktisk ikke trenger å betale noe ekstra for.

I håndbagasjen min sørger jeg alltid for å ha med ansiktsservietter og ansiktsmist. Etter en lang flyreise så er det alltid deilig å kunne freshe seg opp med ansiktsservitter, men også ansiktsmist. Min ansiktsmist er fra Cosmica (Rescue Mist), og den anbefaler jeg virkelig. Ikke bare føles den frisk på ansiktet, men den lukter også veldig godt. Som blogger må jeg også ha med meg Mac’en min hvor enn jeg drar, så den er også med meg i håndbagasjen, samt iPaden min. På iPaden min har jeg filmer og serier som jeg har overført fra Mac’n min. Det er mye enklere for meg å se på filmer og serier på iPaden når jeg sitter på flyet enn å måtte sitte på Mac’en min. Jeg vet også at det er filmer på flyet, men som oftest er det kun to av filmene man ønsker å se, og derfor er det greit å ha back-up. Jeg sørger også alltid for å ha med meg anti-bakteriell og leppepomade i håndbagasje, og håndkrem.

Å ha noe å lese på flyet er også viktig for meg. Derfor kjøper jeg alltid med meg et magasin og tar gjerne med meg en godbok. Det er ikke alltid man er i humør til å se på filmer eller serier. Sist men ikke minst, så har jeg alltid med meg et ekstra skopar. Som oftest så pleier jeg å reise i finsko, og når jeg lander så bytter jeg gjerne til litt mer komfortable sko.

I’m soon off on a new destination, and for that reason I thought that I should you guys what I always pack in my hand-luggage. When it comes to hand luggage I always pack it according to the destination I’m going and length of flight.I used to travel with a small purse, because I always felt like having a hand luggage was such an inconvenience. Now I finally see how important it is to have a hand luggage.

I always pack facial wipes and facial mist, because it feels good to freshen up after a long flight. My facial mist is from Cosmica, and I really do recommend it. You feel fresh after using it and it also smells really good. As a blogger I always have to bring my Mac with me wherever I go, as well as my iPad. Purell, chapstick and hand lotion is also important to pack. Having something to read is also very important, as you don’t always want to watch the movies on the plane. I always bring a good book as well as a magazine. Last, but not least: shoes. I always pack extra shoes, as I tend to travel in heels. When I arrive to the destination, I always switch to more comfortable shoes.