Som de fleste vet så startet denne uken med Oslo Runway. Dette er første gangen jeg er med å ser på visninger under Oslo Runway. Jeg så hele sju visninger (By TiMo, Avenue, Tom Wood, Admir Batlak, Iben, Eisabeth Stray Pederson og Moods of Norway) og jeg klarer ikke å bestemme meg hvilken jeg syntes var den beste, da det var mange bra. Jeg var så heldig å få bo på Grims Grenka under Oslo Runway, noe som gjorde det utrolig lett for meg å kunne få slappe av mellom visningene. Det er helt utrolig hvor sliten man blir av å dra frem og tilbake fra visninger etter visninger, så det å ha et sted i nærheten av lokalene er virkelig noe jeg vil anbefale. På tirsdag kveld var det også middag med noen av Femelle jentene, på Nodee Barcode i Oslo. Det var utrolig hyggelig å treffe flere av jentene.

I skrivende stund holder jeg på å lage en vlogg fra Oslo Runway. Jeg prøvde å filme en del slik at dere også kan få med dere litt av feelingen under Oslo Runway, og jeg skal legge ut videoen på bloggen så snart den er ferdig. Jeg ser allerede fram til neste Oslo Runway, men er glad jeg ikke skal på flere visninger i dag. Må innrømme at jeg er ganske så sliten.

// As most of you guys probably know, Oslo Runway was hosted this week. This is my first time attending Oslo Runway. I attended seven fashion shows (By Timo, Avenue, Tom Wood, Admir Batlak, Iben, Elisabeth Stray Pederson and Moods of Norway), and I can’t decide which one I liked the best, as there were many good. I was so lucky to get to stay at Grims Grenka during Oslo Runway, which made it easy for me to be able to relax between the shows. It is amazing how tired you get when you have to go back and forth from one fashion show to another fashion show, so to have a place near the venue is really something I would recommend. On Tuesday evening there was also dinner with some of the Femelle bloggers at Nodee Barcode in Oslo. It was incredibly nice to meet the girls.

I’m also trying to make a vlogg of Oslo Runway, as I filmed a lot during the shows! I’ll post it on my blog as soon as it is ready. I’m already looking forward to the next Oslo Runway, but also pleased that there isn’t another fashion show to attend to today, because I am exhausted! 


ph: Ida S.