Sponset opphold

I løpet av de siste ukene har jeg bodd på flere hotell – både i Norge og i utlandet. Når jeg skal velge hotell så er jeg ganske spesifikk i forhold til hva jeg må ha på hotellrommet. For meg så er det et must med en kaffemaskin – jeg drikker opptil 4-8 kopper om dagen om jeg har muligheten. Ikke fordi jeg har vanskeligheter med å stå opp, men fordi det er har blitt en del av rutinen min. Det kan selvfølgelig diskuteres om dette er en god eller dårlig vane. Et annet must for meg når det kommer til hotell er lokasjon. Hotellet må ligge sentralt. Jeg må ha muligheten til å kunne gå rundt i sentrum av byen og kunne gå tilbake til hotellet uten bruk av transportmiddel. God frokost på hotell er også et pluss i boken!

På søndag hadde jeg en natt på Scandic Vulkan, og dette hotellet oppfylte alle mine kriterier. Hotellet ligger perfekt til i forhold til sentrum i Oslo. Ikke nok med det, men Mathallen ligger rett bak hotellet så spisesteder er ikke langt unna. I og med at Mathallen lå så nærme tok jeg muligheten til å bestille mat fra Lucky Bird, som er en av mine favorittrestuaranter i Oslo.

Rommet jeg fikk hadde en utrolig vakker panorama utsikt over Oslo. Det stod til og med en Nespresso Maskin på rommet, og den ble flittig brukt. Noe av det jeg likte aller best med hotellet var designet. Det var utrolig gjennomført og jeg så flere møbler inne på hotellrommet jeg gjerne selv kunne hatt hjemme hos meg. Inne på hotellrommet så fantes også alt man ellers ville trenge – strykebrett, strykehjern og hårføner.

// Over the past few weeks I have stayed at several hotels – both in Norway and abroad. When I choose a hotel there are specific things that needs to be in the hotel room. To me it is a must to have a coffee machine in the room – I drink up to 4-8 cups a day if I have the opportunity. Another must for me is the location of the hotel. The hotel must be central. I must have the ability to walk from the hotel to the centre of the town. Good breakfast at the hotel is also a plus in the book!

On Sunday I had a night at Scandic Vulkan, and this hotel met all my criteria. The hotel is perfectly located in relation to the centre of Oslo. Not only that, but the Food Hall (Mathallen) is located right behind the hotel. Since the Food Hall was so close, I took the opportunity to order food from Lucky Bird, which is one of my favourite restaurants in Oslo.