Oslo begynner endelig å vise vårtegn. Jeg lengter etter våren og må si meg ferdig med årets vintersesong. Vinteren i Oslo har vært nokså mild, men allikevel så takler jeg det ikke. Jeg savner å ha på meg kåper, og å gå i støvletter uten å tenke at jeg er to sekunder unna å falle. Det ser ut som varmegradene i Oslo har kommet for å bli og at isen på bakken sakte, men sikkert smelter bort. Vi er snart i Februar, noe som vil si at de ofisielle vintermånedene snart er omme. Bortsett fra å telle ned dager i Februar så er det mye annet spennende som skjer. Det er Oslo Runway og jeg skal endelig en liten tur til London. Jeg er faktisk ikke helst sikker på hva jeg gleder meg mest til, men er ganske sikker på at Februar blir en super måned.

I dag har vært en meget produktiv dag! Jeg har jobbet med skole, vært på kafé med en venninne, og jobbet litt med et innlegg som skal publiserer på bloggen i løpet av Februar. Jeg ser veldig fram til å jobbe med dette innlegget og fortelle dere om min opplevelse!

Pants: H&M/ Shirt: H&M/ Coat: H&M/ Bag: Gucci

//Spring is just around the corner, and it’s starting to show in Oslo. I’m longing for spring, and I consider myself done with the winter season. The winter in Oslo has been “mild”, but I can’t handle it. I miss wearing coats, and wearing boots without the fear of slipping on the ice. It looks like the warm weather in Oslo is here to stay, and the ice on the ground is slowly melting away. We’re soon in February, which means that we’re officially done with the winter months. Other then counting down the days in February, there’s a lot of stuff happening in February. I’m going to London and it’s Oslo Runway. I’m not sure what excites me the most, but I’m pretty sure that February is going to be a good month.

Today has been a productive day! I’ve done some work for school, met up with a friend and worked on a blog post which is being published in February. I can’t wait to share my experience with you guys.