Dagene går så utrolig fort for tiden. Vi er allerede i slutten av Februar. Snart er våren her og varmere dager. Det er noe jeg absolutt lengter etter. Jeg fikk en liten forsmak på våren i dag tidlig da jeg våknet til solskinn i ansiktet og kvitrende fugler – idyllisk. Tirsdager pleier ikke å være en favoritt, men så langt så liker jeg denne tirsdagen. Dagen i dag er dedikert til skole, planlegging av påskeferien og møter.

Planlegging av påskeferien er det jeg ser mest fram til, selv om jeg føler at jeg er litt sent ute. De fleste har vel allerede booket sin ferie, men på grunn av skole er det ikke alltid lett å få det til fungere. Det står mellom to destinasjoner. En av destinasjonene er det ikke så lenge siden jeg var i, og den andre er det flere år siden sist. Jeg tror nok valget faller på det andre alternativet.

// The days pass by so quickly. We’re already in the end of February. Spring is almost upon us, which is something I’m really looking forward to. I woke up to the sun shining today, which was lovely. Tuesday is not one of my favourite days, but so far I’m loving this Tuesday. This day is dedicated to school, planning my Easter vacation and meetings.


TUESDAY MOOD